DARMOWA DOSTAWA DO DOMU!

DOTYCZY ZAMÓWIEŃ OD 30zł

ZESTAW 1+2 DANIE -> 15zł

GOLENIÓW - PODAŃSKO - MARSZEWO - BUDNO - ŻÓŁWIA BŁOĆ
RURZYCA - MOSTY - KLINISKA - KOMAROWO - LUBCZYNA

MENU 10.08 - 14.08.2020

PONIEDZIAŁEK

Żurek, spaghetti z sosem bolońskim

WTOREK

Zupa kalafiorowa, kotlet mielony, ziemniaki, marchewka z groszkiem

ŚRODA

Zupa z dyni, udko pieczone, ziemniaki, sałatka wielowarzywna

CZWARTEK

Zupa ryżowa, filet drobiowy pieczony w sosie pieczarkowym,
ziemniaki, marchewka z wody

PIĄTEK

Zupa pieczarkowa, kotlet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

Zamówienia przyjmujemy od poniedziałku do piątku od 7.00 do 10.00 rano.

+48 500 716 050
+48 500 715 911

marketing@zaz.goleniow.pl

Płatność kartą lub gotówką.
Dostawy realizujemy w godzinach 13 – 15.

Profesjonalny catering na każdą okazję.
Oferta biznesowa: spotkania firmowe, konferencje, szkolenia.

Imprezy okolicznościowe: spotkania świąteczne i integracyjne.
Catering w formie bufetu zimnego lub/i ciepłego.

Każde menu opracowujemy indywidualnie dla każdego klienta.
Zapewniamy profesjonalną obsługę techniczną, a nasz szef kuchni gwarantuje wyśmienite i zdrowe potrawy.

marketing@zaz.goleniow.pl
tel. +48 508 389 401

Cenimy najwyższą jakość produktów i z największą dbałością dobieramy źródła, z których pochodzą. Z pasji do zdrowej, naturalnej żywności zrodziła się kooperacja z Juchowo Farm, ZAZ-em oferującym produkty z gospodarstwa biodynamicznego. Dzięki tej współpracy oferujemy menu oparte w całości na dobrodziejstwie BIOproduktów – od mąki poprzez zioła, nabiał, sery, warzywa, doskonałe mięsa aż po soki, nektary, herbaty.

Zapraszamy do zapoznania się BIOmenu

Mega bułka z warzywami, mięsem pieczonym i sosem
Mega bułka z warzywami, jajkiem i sosem
Sałatka grecka
Sałatka meksykańska z majonezem

Cena śniadania:
6zł na miejscu i na wynos

Spotkanie Wigilijne w ZAZ dla firm i instytucji

Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. Po raz pierwszy chcielibyśmy Państwa serdecznie zaprosić na spotkanie Wigilijne w ZAZ. Wigilia firmowa to czas by usiąść do wspólnego stołu i cieszyć się wyjątkowym nastrojem magii Świąt.
W ten szczególny dzień nasz Szef Kuchni przygotował dla Państwa dwie propozycje świątecznego menu opartego na tradycyjnych potrawach Kuchni Polskiej z odrobiną kunsztu i fantazji. Zapewniamy świąteczny wystrój i nastrojową muzykę w tle.

Propozycja 1
Dania ciepłe:
Barszczyk wigilijny z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Domowe pierogi z kapustą i grzybami
Złocisty filet z okonia nilowego
Przystawki zimne serwowane na półmisku:
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie z jabłkiem i korniszonami
Ryba w sosie greckim
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pieczywo mieszane
Napoje:
Kompot z owoców suszonych
Woda mineralna z cytryną, sok pomarańczowy i jabłkowy
Kawa, herbata
Desery:
Dwa rodzaje ciasta (sernik, makowiec)
Cena 60,00 zł brutto/ osobę

Propozycja 2
Dania ciepłe:
Barszczyk wigilijny z uszkami
Domowe pierogi z kapustą i grzybami
Pieczony karp w pomarańczach lub filet z dorsza a’la Santa Barbara
Przekąski zimne serwowane na półmisku:
Carpaccio z łososia z bazyliowym pesto i kaparami
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie z jabłkiem i korniszonami
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Carpaccio z buraka z fetą i rukolą
Kluski z makiem
Pieczywo mieszane
Napoje:
Kompot z owoców suszonych
Woda mineralna z cytryną, sok pomarańczowy i jabłkowy
Kawa, herbata
Desery:
Dwa rodzaje ciasta (sernik, makowiec)
Cena 90,00 zł brutto/osobę

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!

Rezerwacje:
marketing@zaz.goleniow.pl  tel. 500 715 911
zaz@zaz.goleniow.pl  tel. 500 716 050

Planujecie imprezę plenerową?
Zapraszamy na ognisko lub grilla w ZAZ. Gwarantujemy relaks, integrację i pyszne jedzenie!

Przykładowe menu:

Gorący kociołek:
– bigos staropolski
– zupa grochowa na wędzonce
– węgierska zupa gulaszowa

Dania wege:
– fasolowy wegeburger
– grillowana ryba w ziołach z cytrynową nutą
– świeże grillowane warzywa (papryka, cukinia, bakłażan)

Dania mięsne (przykładowe) :
– soczysta karkówka z grilla
– grillowane żeberka z sosem BBQ
– szaszłyk drobiowo – warzywny
– tradycyjny szaszłyk wieprzowy z cebulą
– wołu burger (z wołowiny)
– pig burger (z wieprzowiny)

Dodatki:
– ogórki kiszone
– ogórki małosolne (sezonowo)
– grillowany ziemniak z sosem czosnkowym
– sałatka grecka
– sałatka kartoflana
– pieczywo
– napoje

Aby urozmaicić Państwa Grill Party, z chęcią zorganizujemy dodatkowe atrakcje, min.:
profesjonalny DJ
fotobudka
animacje 

Oferta cenowa jest przygotowywana dla każdego klienta indywidualnie.
Uzależniona jest od terminu, wybranego menu, dodatkowych atrakcji oraz ilości gości.
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!

Rezerwacje:
marketing@zaz.goleniow.pl  tel. 500 715 911
zaz@zaz.goleniow.pl  tel. 500 716 050

Nowe MENU już wkrótce!

PRZYKŁADOWE MENU WESELNE 179,00 zł/os.

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą

ZUPY (jedna do wyboru):
Rosół z makaronem
Zupa pomidorowa z makaronem
Krem z batatów z groszkiem ptysiowym
Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Krem z pomidorów z bazylią i grzankami
Krem z papryki z bazylią i mozzarellą

DANIA MIĘSNE I RYBY (dwa do wyboru):
Kotlet po amerykańsku (kotlet ze schabu z boczkiem i cebulą)
Cordon Bleu z duszonymi pieczarkami
Schab pieczony ze śliwką w sosie żurawinowym
Tradycyjny kotlet schabowy
Karkówka faszerowana porem w sosie własnym
Sznycel ministerski z grzankami
Udko kurczaka faszerowane
Roladki drobiowe zawijane w boczku w sosie słodko – kwaśnym
Polędwiczki drobiowe panierowane
Kotlet de vollay
Filet rybny smażony panierowany w sezamie
Ryba zapiekana z pieczarkami i groszkiem w sosie śmietanowo – serowym

SAŁATKI DO OBIADU (trzy do wyboru):
Sałatka z kapusty czerwonej z rodzynkami i majonezem
Sałatka z kalafiora i koperku z majonezem
Surówka z marchewki i jabłka z oliwą
Surówka z buraków i cebulki z oliwą
Sałatka meksykańska z czerwonej fasoli, pomidorów, ogórków, kukurydzy z vinegrette
Mizeria z ogórków
Sałatka colesław
Surówka z kapusty białej z marchewką, natką i koprem z oliwą
Bukiet warzyw sezonowych

DODATKI DO OBIADU (dwa do wyboru):
Ziemniaki z wody z koperkiem
Puree ziemniaczane
Ryż kolorowy
Frytki

PRZYSTAWKI EXCLUSIVE (jedna do wyboru 80g/os):
Roladki z szynki włoskiej z serem pleśniowym i winogronem
Tatar z łososia
Carpaccio z łososia
Rolada szpinakowa z łososiem

PRZYSTAWKI (pięć do wyboru łącznie 400g/os):
Galaretka drobiowa
Roladki z szynki staropolskiej z serkiem chrzanowym
Śledź po japońsku
Śledź w oleju
Ryba po grecku
Półmisek warzyw świeżych, kiszonych i marynowanych
Półmisek wędlin i mięs pieczonych
Półmisek serów pleśniowych i dojrzewających
Jajka w sosie tatarskim
Jajka w majonezie
Jajka faszerowane pieczarkami
Domowy smalec z pieczywem
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z kurczakiem wędzonym, fasolką czerwoną, ogórkiem i czerwoną cebulką
Sałatka z mango, sałaty i mozzarelli
Sałatka meksykańska z ryżem

DRUGI CIEPŁY POSIŁEK (dwa do wyboru o różnych godzinach):
Barszczyk czerwony czysty 200g/os
Zupa gulaszowa 200g/os
Bigos staropolski 150g/os
Chili con carne 150g/os

BUFET SŁODKI (po 100g/os):
Ciasto (dwa rodzaje ciasta)
Patera owoców

DODATKOWO:
Kawa, herbata, woda z cytryną, sok owocowy bez ograniczeń

Istnieje możliwość zorganizowania poprawin na sali, bądź w ogrodzie za dodatkową opłatą.

Pozostałe informacje:
Wynajem sali oraz podstawowa dekoracja stołów i krzeseł wliczona jest w cenę.
Dekoracja sali pozostaje po stronie Pary Młodej.
Zakup tortu po stronie Pary Młodej.
Dzieci do 3 lat korzystają bezpłatnie.
Dzieci 4 – 10 lat korzystają z 50% zniżki na menu.
Czas trwania przyjęcia weselnego to 10 godzin. Każda kolejna rozpoczęta godzina, będzie dodatkowo płatna w wysokości 250,00 zł.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!

Kontakt w sprawie rezerwacji:
Sylwia Kaliszewska
tel. 500 715 911
E – mail: marketing@zaz.goleniow.pl

PRZYSTAWKI:
Carpaccio z buraka
Carpaccio warzywne
Deska serów
Smażony camembert z sosem żurawinowym

ZUPY:
Krem z selera z groszkiem ptysiowym
Krem z pomidorów i bazylii z mozzarellą

DANIE GŁÓWNE:
Kaczka po staropolsku
Żurawinowy gulasz z indyka
Fusilli razowe z warzywami
Swojskie placuszki ziemniaczane z jogurtem
Sałatka z pieczonym kurczakiem i sosem vinegrett

DODATKI:
Pieczony ziemniak z twarogiem na śmietanie („gzik”)
Kasza jaglana
Kasza gryczana
Makaron razowy

SURÓWKI:
Surówka z buraczków z cebulką
Pomarańczowa surówka z marchewki i jabłka
Kolorowa sałatka z sosem vinegrett